top of page
Voihan-Kuono_Vaakalogo_LOW.png

MISTÄ KAIKKI ALKOI

kiva kuva_edited_edited_edited_edited.png

🐐 Perustettu 2021: Perustajina siskokset Shirin ja Shahlan Namiq. Tarinamme sai alkunsa Etelä-Pohjanmaan Lohiluoman kylässä, missä valmistimme käsityönä herkullisia vuohenmaidosta tehtyjä juustoja ja jäätelöitä Voihan Vuohi! -brändin alla.

🧀 Innovaatiota juuston sivuvirrasta: Vuonna 2022 keksimme, että juuston valmistusprosessin hävikkiheralle piti löytää käyttötarkoitus, näin syntyi Voihan Kuono! -brändi, joka sitoutuu kierrättämään elintarviketeollisuuden sivuvirtoja kestävällä tavalla.

🍦 Ensimmäinen luomus: Lemmikkiystävällinen jäätelö, tarjoiltuna syötävästä kupista, valmistettu hävikkiherasta ja maustettu lähitilojen marjoilla ja porkkanoilla

🌍 Valtakunnallinen saatavuus: Voihan Kuono! -herajäätelöt ovat saatavilla päivittäistavarakaupoista ympäri Suomen Keskon ja SOK:n kautta.

🌱 Tulevaisuuden näkymät: : Olemme sitoutuneina luomaan innovatiivisia herkkuja lemmikeille puhtaista ja ravitsevista sivuvirroista. Painotamme lemmikkien ja ympäristön hyvinvointiin. Tuotteet kehitetään yhteistyössä eläinlääkärin ja kasvattajien kanssa.

🐾🌿 Missiomme: Uudelleenmääritellä lemmikkieläinten hemmottelu niin, että jokainen herkku tuo iloa lemmikille ja samalla edistää kestävämpää ympäristöä.

bottom of page